Γνωρίστε τον μαθητή επιχειρηματία που φέρνει επανάσταση στον χώρο του δημιουργικού περιεχομένου

Γνωρίστε τον μαθητή επιχειρηματία που φέρνει επανάσταση στον χώρο του δημιουργικού περιεχομένου

June 21, 2023 0 By admin

Ο Sam Wood, τελειόφοιτος που σπουδάζει Παραγωγή Κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο του Salford και επιχειρηματίας, ίδρυσε την Salford Media Works, μια εταιρεία δημιουργικού περιεχομένου που έφερε επανάσταση στον τομέα των μέσων και του μάρκετινγκ με την υποστήριξη της Launch@ Salford.

Το Launch, η ειδική αίθουσα επώασης του Salford Business School, έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει φοιτητές και αποφοίτους του Salford στα πρώτα στάδια του επιχειρηματικού τους ταξιδιού. Από την ίδρυσή του το 2018, έχει υποστηρίξει με επιτυχία και ολοκληρωμένα 200 φοιτητές στη σύσταση των δικών τους εταιρειών.

Ο Sam ξεκίνησε το επιχειρηματικό του ταξίδι μετά από οκτώ χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου, το οποίο ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών. Ως φωτογράφος και γραφίστας που υποστηρίζει επωνυμίες που θέλουν να διαφοροποιηθούν σε πολυσύχναστες αγορές, ο Sam έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια και έχει αναπτύξει πάθος για την παροχή ποιοτικού οπτικού περιεχομένου. Έτσι, όταν εντόπισε ένα κενό στην αγορά και οι πελάτες συνέχισαν να ζητούν συστάσεις για άλλες υπηρεσίες περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου βίντεο, καθώς και στρατηγικής και δημιουργικού ιδεασμού, είδε την ευκαιρία να καλύψει αυτό το κενό.

Αναπολώντας την πρώιμη επιτυχία της Salford Media Works, ο Sam είπε: «Με την υποστήριξη της Launch@ Salford, η ίδρυση της Salford Media Works ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να αναπτύξω την επιχείρησή μου και να αποκτήσω τις δεξιότητες που απαιτούνται για μακροπρόθεσμη επιτυχία. Η υποστήριξη που έλαβα μέσω του προγράμματος και η πρόσβαση στους μέντορες και άλλους μαθητές της κοόρτης για να μοιραστώ ιδέες ήταν ανεκτίμητη».

Το all-inclusive πρακτορείο δημιουργικού περιεχομένου της Sam κάνει ήδη κύματα στον κόσμο των μέσων και του μάρκετινγκ παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις οπτικού περιεχομένου 360 μοιρών. Η δέσμευση της Salford Media Work για την κάλυψη του τοπίου οπτικού περιεχομένου διακρίνει την εταιρεία ως ένα ενιαίο κατάστημα για τις ανάγκες δημιουργικού περιεχομένου των πελατών της, όπως βίντεο, φωτογραφία, γραφικό σχέδιο, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στρατηγική και δημιουργικό ιδεασμό.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ολοκληρωμένες λύσεις περιεχομένου και καμπάνιες, ο Sam καλύπτει τώρα με επιτυχία ένα κενό που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν στην αγορά. Προσφέρει στους πελάτες ένα ευρύ φάσμα επιλογών δημιουργικού περιεχομένου, από περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο επίδειξης προϊόντων μέχρι podcast και λήψεις πορτρέτων.

Το πρακτορείο έχει ήδη σημειώσει σημαντική επιτυχία, παρέχοντας περιεχόμενο και καμπάνιες για πελάτες όπως το BEAR Coffee και το Winncare Group.

Η θερμοκοιτίδα έχει εξοπλίσει τον Sam με την εμπιστοσύνη και τη γνώση για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της επιχειρηματικής ανάπτυξης, ενώ η υποστηρικτική κοινότητα έχει προσφέρει έμπνευση και πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης.

Ο Paul Little, Incubation Manager στο Launch@ Salford δήλωσε: «Είμαστε απίστευτα περήφανοι για τον Sam. Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του επιχειρηματικού πνεύματος και του δημιουργικού ταλέντου που καλλιεργούμε εδώ στο Salford Business School. Η ενδυνάμωση και η έμπνευση της επόμενης γενιάς επιχειρηματιών στο δικό τους ταξίδι εκκίνησης μέσω προγραμμάτων όπως το Launch θα συνεχίσει να είναι το επίκεντρο για εμάς.

«Είναι αφοσιωμένοι, καινοτόμοι και δημιουργικοί επιχειρηματίες όπως ο Sam που είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία της περιοχής. Ως εκ τούτου, το να παίξουν έστω και ένα μικρό ρόλο στο ταξίδι τους είναι απίστευτα ανταποδοτικό. Τα επιτεύγματα του Sam αποτελούν απόδειξη της αφοσίωσης και της τεχνογνωσίας της Salford Media Works και της απόκτησης πελατών κύρους αμέσως μετά την έναρξη της εμπορικής του καριέρας. Έτσι, ανυπομονούμε να δούμε πώς η εταιρεία του συνεχίζει αυτή τη συναρπαστική ανοδική τάση.”

Το Launch προσφέρει πληθώρα πόρων και καθοδήγησης από ακαδημαϊκούς και συνεργάτες του Salford Business School για να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να πραγματοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες. Από το να τους βοηθήσουμε να σχεδιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και να την φέρουν στην αγορά, μέχρι την παροχή συμβουλών για την εξασφάλιση επενδύσεων, τη δημιουργία εσόδων/εσόδων και το μάρκετινγκ, το πρόγραμμα βοηθά να καλλιεργήσουν μελλοντικούς ηγέτες.

Ο Sam κατέληξε, «Έχω κάποια φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια, τα οποία το Launch μου δίνει τώρα αυτοπεποίθηση να ακολουθήσω».