Δώδεκα εταιρείες μηχανικών συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα της ακαδημίας για την υποστήριξη της ηγεσίας χωρίς αποκλεισμούς

Δώδεκα εταιρείες μηχανικών συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα της ακαδημίας για την υποστήριξη της ηγεσίας χωρίς αποκλεισμούς

July 19, 2023 0 By admin

Μετά από μια ανταγωνιστική διαδικασία υποβολής αιτήσεων, δώδεκα εταιρείες μηχανικών εντάχθηκαν στο νέο πρόγραμμα της Royal Academy of Engineering για να προσφέρουν αποτελεσματικές παρεμβάσεις που υποστηρίζουν την ηγεσία χωρίς αποκλεισμούς στο μηχανολογικό πλαίσιο.

Το Πρόγραμμα Συμπεριλαμβανομένης Ηγεσίας είναι το αποτέλεσμα ενός εξάμηνου προγράμματος οριοθέτησης και διαβούλευσης στο οποίο συμμετέχουν 60 επαγγελματίες του κλάδου της μηχανικής από οργανισμούς σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Συνέβαλαν με πολύτιμες γνώσεις για να βοηθήσουν την Ακαδημία να αναπτύξει ένα πλαίσιο για την παροχή μιας σειράς παρεμβάσεων για τη βελτίωση της ένταξης στη μηχανική.

Η τρέχουσα έκθεση της Ακαδημίας για συμπεριληπτικών πολιτισμών έχει δείξει ότι εάν το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει να παραμείνει βασικός παίκτης στον παγκόσμιο αγώνα δεξιοτήτων μηχανικής, το επάγγελμα του μηχανικού του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να επιταχύνει την προσπάθειά του να γίνει πιο περιεκτικό. Οι ηγέτες ενός οργανισμού διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία της κουλτούρας του και αυτοί που βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα έχουν ιδιαίτερη επιρροή και επομένως κρίσιμους για την ανάπτυξη μιας κουλτούρας χωρίς αποκλεισμούς.

Το Πρόγραμμα Περιεκτικής Ηγεσίας είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες οργανισμούς να οδηγήσουν το επάγγελμα του μηχανικού σε ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς. Οι 12 εταιρείες που επιλέχθηκαν για το πιλοτικό έργο συγκέντρωσαν η καθεμία μια διεπιστημονική ομάδα τεσσάρων ατόμων: τρία στελέχη αρχικού, μεσαίου και ανώτερου σταδίου και ένας επαγγελματίας ανθρώπινου δυναμικού.

Τους επόμενους 18 μήνες, τα μέλη της ομάδας θα έχουν πρόσβαση σε γνώσεις και καθοδήγηση χωρίς αποκλεισμούς ηγεσίας, μεταξύ άλλων μέσω εκτεταμένης εκπαίδευσης ηγεσίας χωρίς αποκλεισμούς. αμοιβαία φροντίδα? αιγίδα; Coaching και peer-to-peer εργαστήρια. Οι ομάδες θα εφαρμόσουν τις γνώσεις τους δημιουργώντας και υλοποιώντας ένα έργο ένταξης που επικεντρώνεται στην αύξηση της ένταξης εντός της ομάδας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας τους.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι:

 • ΕΕ
 • AB Dynamics
 • British Pipeline Agency
 • Κόσταϊν
 • Evolito
 • ITP AeroUK
 • Μοτ Μακντόναλντ
 • Εθνικό Δίκτυο ESO
 • Rolls Royce SMR
 • Θαλής
 • Το κέντρο τεχνολογίας παραγωγής
 • Μηχανική Ζυρίχης

Η Ακαδημία θα εφαρμόσει το πρόγραμμα με την υποστήριξη μιας κοινοπραξίας οργανισμών: Περιλαμβάνεται (συμβουλευτική εταιρεία ένταξης)· Honne (επαγγελματίας ειδικός προπονητής); και The Social Innovation Partnership (εμπειρογνώμονες αξιολόγησης).

Το Πρόγραμμα Συμπεριλαμβανομένης Ηγεσίας αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της Ακαδημίας να υποστηρίξει τον κλάδο της μηχανικής στην υιοθέτηση της διαφορετικότητας και των πρακτικών χωρίς αποκλεισμούς.

Joanna Whiteman, Επικεφαλής Διαφορετικότητας και Ένταξης στη Βασιλική Ακαδημία Μηχανικών, λέει: «Για να προωθήσουμε πραγματικά την ένταξη, πρέπει να είμαστε τολμηροί στην εξερεύνηση του τι λειτουργεί. Προσπαθούμε να αδράξουμε ευκαιρίες για να συνδυάσουμε νέες και αποδεδειγμένες παρεμβάσεις για να διδαχθούμε από τις επιτυχίες και τις αναδυόμενες προκλήσεις.

«Σύμφωνα με τους στρατηγικούς μας στόχους για την προώθηση των ταλέντων και της διαφορετικότητας, αυτή η πρωτοβουλία δείχνει πολλά υποσχόμενη. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τις πολύτιμες γνώσεις από το Πιλοτικό Ηγεσίας χωρίς αποκλεισμούς και να επεκτείνουμε τον αντίκτυπό του ώστε να προσεγγίσουμε διάφορους οργανισμούς που θέλουν να δημιουργήσουν ένα εργατικό δυναμικό χωρίς αποκλεισμούς».