Η αγωνιστική στολή και η αποκλειστική συνάντηση και χαιρετισμός του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Max Verstappen συγκεντρώνουν £108.497 για τη φιλανθρωπική δημοπρασία Wings for Life

Η αγωνιστική στολή και η αποκλειστική συνάντηση και χαιρετισμός του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Max Verstappen συγκεντρώνουν £108.497 για τη φιλανθρωπική δημοπρασία Wings for Life

July 19, 2023 0 By admin

Η F1 Authentics – που ανήκει σε ειδικούς σε αθλητικά αναμνηστικά Memento Exclusives με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο – και η Oracle Red Bull Racing συγκέντρωσαν συνολικά £108.497 για το Wings for Life σε μια αποκλειστική δημοπρασία.

Η δημοπρασία, που πραγματοποιήθηκε στην πλατφόρμα αναμνηστικών, περιελάμβανε το αγωνιστικό κοστούμι που φορούσε ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 Max Verstappen στο Καναδικό Grand Prix του 2023 – το κοστούμι με το οποίο πήρε την 41η νίκη του, ισοφάρισε με τον Ayrton Senna, και το οποίο ισχυρίστηκε. ήταν η 100η νίκη της Oracle Red Bull Racing. Η δημοπρασία περιελάμβανε επίσης μια αποκλειστική συνάντηση και χαιρετισμό με τον Verstappen και μια περιήγηση στο εργοστάσιο Oracle Red Bull Racing στο Milton Keynes, UK.

Αυτή η συναρπαστική δημοπρασία βοήθησε να συγκεντρωθούν χρήματα για τον επίσημο φιλανθρωπικό συνεργάτη της Oracle Red Bull Racing, Wings for Life. Η Wings for Life ιδρύθηκε το 2004 και χρηματοδοτεί παγκόσμια ερευνητικά προγράμματα και κλινικές δοκιμές με έναν μόνο στόχο: την εύρεση θεραπείας για τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού. Αυτή η δημοπρασία δωρίζει το 100% των εσόδων στη Wings for Life*.

Ο Christian Horner OBE, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της Oracle Red Bull Racing δήλωσε: “Είναι εκπληκτικό να βλέπεις τη δημοπρασία αγωνιστικών κοστουμιών του Max να συγκεντρώνει πάνω από 100.000 £ για την ομάδα μας φιλανθρωπική οργάνωση Wings for Life ως μέρος των συνεχιζόμενων πρωτοβουλιών συγκέντρωσης χρημάτων.” Είναι μια ειδική στολή από μας 100ος αγώνας νίκη και ο νικητής έχει ένα αληθινό κομμάτι της ιστορίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Memento Exclusives που συνεργάστηκε στενά μαζί μας και τη Wings for Life για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε συγκεντρώσει το μέγιστο ποσό που θα διατεθεί απευθείας για τη χρηματοδότηση της έρευνας για τραυματισμούς νωτιαίου μυελού».

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της δημοπρασίας, η Emma Hind, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Wings for Life UK είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Max Racing Suit Auction συγκέντρωσε συνολικά £108.497! Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά τα Oracle Red Bull Racing και Memento Exclusives που μας βοήθησαν να πετύχουμε αυτό το φανταστικό σύνολο! Το απίστευτο χρηματικό ποσό θα βοηθήσει στη χρηματοδότηση πρωτοποριακών ερευνητικών προγραμμάτων που θα μας βοηθήσουν να βρούμε μια θεραπεία για τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού».

Εν κατακλείδι, ο Barry Gough, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Memento Exclusives και της F1 Authentics δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συγκεντρώσουμε £108.497 για το Wings for Life σε αυτή τη συναρπαστική δημοπρασία.» -Ιστορία, αλλά και να γνωρίσετε τον κυρίαρχο πρωταθλητή – σε μια αποκλειστική συνάντηση που δεν προσφέρεται σε κανέναν άλλον! Είμαστε περήφανοι που βοηθήσαμε να συγκεντρωθούν χρήματα για το Wings for Life. Τα έσοδα βοηθούν στη χρηματοδότηση του σημαντικού έργου της φιλανθρωπικής οργάνωσης».