Η δημοφιλής αγορά παιδικών ενδυμάτων, Cress, λαμβάνει μια εξαψήφια ένεση μετρητών για να αναπτυχθεί και να επεκταθεί Down Under

Η δημοφιλής αγορά παιδικών ενδυμάτων, Cress, λαμβάνει μια εξαψήφια ένεση μετρητών για να αναπτυχθεί και να επεκταθεί Down Under

June 8, 2023 0 By admin

Μια νέα διαδικτυακή αγορά αφιερωμένη στην αγορά και πώληση μεταχειρισμένων παιδικών ενδυμάτων έλαβε μια επένδυση 150.000 λιρών για να τη βοηθήσει να ανταποκριθεί στα σχέδια ανάπτυξης της.

JΜόνο τρεις μήνες από την κυκλοφορία, κάρδαμο επεκτείνεται για να προσφέρει στους πελάτες περισσότερους τρόπους για να αγοράζουν και να πωλούν μεταχειρισμένα προϊόντα εισάγοντας νέες κατηγορίες για αξεσουάρ και επώνυμα ρούχα υψηλής ποιότητας.

Η επένδυση θα επιτρέψει επίσης στην Cress να συνεργαστεί με βιώσιμες επωνυμίες ένδυσης και να εισαγάγει νέες επιλογές αγοράς βιώσιμων νέων. Μέχρι το τέλος του έτους, η εταιρεία προβλέπει μια τροχιά ανάπτυξης τετραπλάσια της τρέχουσας αξίας της για να φτάσει σε συνολική αξία περίπου £2,5 εκατ.

Με την ακμάζουσα αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, η Cress στρέφει επίσης την προσοχή της σε διεθνείς περιοχές και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Cress Australia και Νέα Ζηλανδία το φθινόπωρο του 2023.

Αυτές περιλαμβάνουν τη μοναδική συνδρομή “Golden Service” της πλατφόρμας, η οποία απομακρύνει την ταλαιπωρία από τις πωλήσεις παρέχοντας στους γονείς μια τσάντα αλληλογραφίας για να γεμίσουν και να επιστρέψουν. Η υπηρεσία είναι πολύ δημοφιλής: λήφθηκαν 17 αιτήματα αποσκευών μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Για να συνεχίσει την ανάπτυξή της, η Cress θέλει τώρα να ενισχύσει τη θέση της ως πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από την κοινότητα με μια καμπάνια crowdfunding και μια ομάδα στο Facebook. Η ομάδα θα επικεντρωθεί στη σύνδεση γονέων και στη διεξαγωγή δωρεάν εκπαιδευτικών εκδηλώσεων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Carl Morris, συνιδρυτής της Cress σχολίασε: «Ως start-up, η προσέλκυση επενδυτών που πιστεύουν στο όραμά σας για την εταιρεία σας είναι ζωτικής σημασίας για την υλοποίηση αυτού του οράματος. Στην Cress θέλουμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα για γονείς με ομοϊδεάτες ώστε να σκέφτονται και να ψωνίζουν πιο βιώσιμα και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Η επένδυση που λάβαμε έχει ήδη αυξήσει την αξία της εταιρείας κατά 57% και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της επέκτασής μας στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

«Η ικανότητα να χτίσουμε πάνω στην ισχυρή κοινότητα και την πελατειακή μας βάση είναι ένας βασικός στόχος για την Cress και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι λιγότερο από ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της πλατφόρμας μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα φέρουμε τις βιώσιμες και κοινοτικές αξίες μας σε μια παγκόσμια αγορά. Ελπίζουμε ότι θα επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να σκέφτονται πιο βιώσιμα όταν αγοράζουν ρούχα. Δεδομένου ότι έχουμε ήδη πολλά σχέδια να επεκτείνουμε την προσφορά μας τον πρώτο χρόνο, ανυπομονούμε για τους επόμενους μήνες».