Η επιστολή του επικεφαλής του BBC σχετικά με την ιστορία του de-banking είναι καθ’ οδόν

Η επιστολή του επικεφαλής του BBC σχετικά με την ιστορία του de-banking είναι καθ’ οδόν

July 24, 2023 0 By admin

Ο διευθύνων σύμβουλος του BBC αναμένεται να γράψει σήμερα στον Νάιτζελ Φάρατζ σχετικά με την ιστορία ότι του αποσύρθηκε ο τραπεζικός λογαριασμός της θυγατρικής του NatWest, Coutts, είναι αναληθής.

είπε ο κύριος Φάρατζ GB νέα: «Πρώτα πράγματα πρώτα, το BBC: Πραγματικά έλαβα μια επιβεβαίωση σήμερα το πρωί από τον Tim Davie, τον Γενικό Διευθυντή, και λέει ότι η Deborah Turness, η διευθύνουσα σύμβουλος του BBC, θα μου γράψει σήμερα.

«Ώστε ξέρετε ότι είναι ένα έργο σε εξέλιξη. Θα περιμένω την επιστολή της Deborah Turness για να μάθω την αλήθεια. Υπέβαλα επίσης ένα αίτημα πρόσβασης θέματος στο NatWest. Ελπίζω να μπορέσω να μάθω τι λέγεται για μένα σε αυτό το υψηλότερο επίπεδο εντός της ομάδας.

«Και το θέμα με αυτό το έγγραφο των 36 σελίδων είναι ότι έπρεπε να το δημοσιεύσω, και παρεμπιπτόντως ήταν γεμάτο λανθασμένα εισαγωγικά. Ήταν γεμάτο από πράγματα που πραγματικά χτυπήθηκαν σε ένα κοστούμι συκοφαντικής δυσφήμισης».

Σε μια συζήτηση με τον Andrew Pierce και την Carole Malone, συνέχισε: «Έπρεπε να δημοσιοποιήσω αυτές τις αποτρόπαιες πληροφορίες για τον εαυτό μου. Έπρεπε να το δημοσιοποιήσω γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω με την ενημέρωση στο BBC.

«Λοιπόν, ναι, είναι άλλο ένα χτύπημα για τη φήμη μου και από τη νομική πλευρά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι».

Και πρόσθεσε: «Αν μπορούν να το κάνουν σε μένα, μπορούν να το κάνουν και σε σένα.» Διαβάστε τα ψιλά γράμματα και των τεσσάρων μεγάλων τραπεζών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τώρα έχετε την επιλογή να παρακολουθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αν πείτε οτιδήποτε στο διαδίκτυο που αντίκειται στις αξίες της τράπεζας, μπορούν να σας κλείσουν τώρα. Πρέπει να παλέψεις για αυτό και να παλέψεις σκληρά.

«Αυτός είναι ο απόλυτος αγώνας για ελευθερία και ατομική ελευθερία».