Η εταιρεία που ιδρύθηκε από το τηλεοπτικό ζευγάρι Lorri Haines και Ferne McCann για να συγκεντρώσει 250.000 £ για τους Seedrs

Η εταιρεία που ιδρύθηκε από το τηλεοπτικό ζευγάρι Lorri Haines και Ferne McCann για να συγκεντρώσει 250.000 £ για τους Seedrs

May 31, 2023 0 By admin

Μια start-up τεχνολογίας που ιδρύθηκε από το τηλεοπτικό ζευγάρι Ferne McCann και Lorri Haines συνεργάστηκε με την ιδιωτική επενδυτική πλατφόρμα Seedrs για να συγκεντρώσει 250.000 £.

Εφαρμογή ψυχικής υγείας και ευεξίας Shoora προσφέρει περισσότερα εργαλεία ευεξίας εν κινήσει από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ευεξίας.

Έχοντας ήδη κατεβάσει χιλιάδες χρήστες – με 6.000 λήψεις μόνο την πρώτη εβδομάδα – η πλατφόρμα ήταν στην κορυφή των 10 των παγκόσμιων γραφημάτων λήψης της Apple μέσα σε μια ημέρα από τη δημόσια κυκλοφορία της.

Η απλή, οικονομικά προσιτή εφαρμογή βοηθά τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση για να φροντίσουν την ψυχική τους υγεία οπουδήποτε μέσω των πολλών λειτουργιών της εφαρμογής.

Τον επόμενο μήνα, η εταιρεία θα συνεργαστεί με τη Seedrs για να καλέσει το κοινό να κατέχει το 6-9% των μετοχών της σε έναν γύρο συγκέντρωσης κεφαλαίων. Η περίοδος προεγγραφής διαρκεί από 31 Μαΐου έως 7 Ιουνίου. Η αύξηση θα βοηθήσει στη στήριξη των μελλοντικών αναπτυξιακών σχεδίων της εταιρείας, τα οποία περιλαμβάνουν την υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης και την παγκόσμια επέκταση.

Η νεοσύστατη εταιρεία τεχνολογίας ιδρύθηκε από την προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης από το Έσσεξ, Ferne McCann και τον αρραβωνιαστικό της Lorri Haines, οι οποίοι και οι δύο έχουν ξεκινήσει τις δικές τους επαγγελματικές διαδρομές τα τελευταία χρόνια.

Και οι δύο ιδρυτές έχουν επενδύσει μέχρι στιγμής εξαψήφια ποσά στην εταιρεία. Η Ferne McCann είναι τηλεοπτική προσωπικότητα και παρουσιάστρια για 10 χρόνια και και οι δύο πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα ITV Ferne McCann: First Time Mum.

Η εφαρμογή Shoorah κυκλοφόρησε στις 18 Μαΐου με μια λίστα αναμονής χιλιάδων και μια εκδήλωση παρουσίασης υψηλού προφίλ στο Λονδίνο.

Το Shoorah παρέχει 24/7 πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών που επιτρέπουν στους χρήστες να διατηρούν ηλεκτρονικά ημερολόγια, να κάνουν ασκήσεις ευγνωμοσύνης, να προγραμματίζουν επιβεβαιώσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, να αναπτύσσουν νέες τελετουργίες και συνήθειες, να ασκούν προσοχή, διαλογισμό, ασκήσεις αναπνοής και να αναζητούν συμβουλές από διαπιστευμένους επαγγελματίες υγείας στο μια σειρά από mini pods.

Η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη εργαλείων ψυχικής υγείας με τη βοήθεια μιας ομάδας επαγγελματιών υγείας που ωφελούν ακόμη και τους πολυάσχολους ανθρώπους.

Ο Lorri Haines, Διευθύνων Σύμβουλος της Shoorah δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πολύ συναρπαστικού ταξιδιού και ανυπομονούμε να συμμετάσχουν περισσότεροι άνθρωποι και να υποστηρίξουν την αποστολή μας και τα μελλοντικά μας σχέδια ανάπτυξης μέσω του έρανου του Seedrs.» εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή ευημερίας προσφέροντας μια οικονομικά προσιτή, εξαιρετικά προσιτή και πολύ ολοκληρωμένη εφαρμογή που διευκολύνει από ποτέ τους ανθρώπους να διαχειρίζονται την ψυχική τους ευεξία».

Ο COO Ferne McCann πρόσθεσε: “Όλες οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής έχουν αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την ψυχική υγεία εδώ και πολλά χρόνια και ως κάποιος που τα έχει χρησιμοποιήσει όλα για να βελτιώσει την ευημερία μου, γνωρίζουμε ότι το κάνουν.”

«Θέλουμε να δείξουμε στους ανθρώπους ότι τα εργαλεία ευεξίας δεν χρειάζεται να είναι εκφοβιστικά, ακριβά ή χρονοβόρα. Με το Shoorah™, μπορείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες ευεξίας σας με έναν απλό και βολικό τρόπο που ταιριάζει στη ζωή σας, ό,τι κι αν κάνετε, όπου κι αν βρίσκεστε.”

Τόσο η Lorri Haines όσο και η Ferne McCann είχαν προηγούμενες επιχειρήσεις στο μάρκετινγκ, τη διατροφή και την τεχνολογία.

Οι πλήρεις πληροφορίες προεγγραφής Seedrs είναι διαθέσιμες εδώ – www.seedrs.com/Shoorah/coming-soon