Η ολλανδική μάρκα μπλέντερ Double εξασφαλίζει χρηματοδότηση 4 εκατομμυρίων λιρών για να τονώσει την ανάπτυξη

Η ολλανδική μάρκα μπλέντερ Double εξασφαλίζει χρηματοδότηση 4 εκατομμυρίων λιρών για να τονώσει την ανάπτυξη

June 13, 2023 0 By admin

Η Double Dutch, η εταιρεία κατασκευής βραβευμένων μίξερ και τονωτικών υψηλής ποιότητας, ανακοίνωσε το κλείσιμο του τελευταίου κύκλου χρηματοδότησής της, εξασφαλίζοντας επένδυση 4 εκατομμυρίων λιρών.

Τα νέα έρχονται αφού η μάρκα που ιδρύθηκε από γυναίκες αύξησε τις πωλήσεις της κατά 63% μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Ως ο παίκτης της αγοράς με την ταχύτερη αύξηση όγκου σε αυτήν την κατηγορία, η μάρκα premium ποτών έκλεισε αυτόν τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης για να επεκτείνει τη μάρκα στο Ηνωμένο Βασίλειο, να ενισχύσει την ομάδα πωλήσεών της και να προωθήσει την ανάπτυξη των εξαγωγών, με μεγάλη εστίαση στη δευτερεύουσα εγχώρια αγορά. , Μπενελούξ, Ηνωμένο Βασίλειο Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σχεδιάζει να εισέλθει στην περιοχή APAC.

Ως μέρος της αποστολής της να διπλασιάσει τις προσδοκίες των μίξερ, η Double Dutch έχει πλέον επιστρατεύσει την υποστήριξη περισσότερων από 40 επενδυτών από τον κλάδο των υπηρεσιών εστίασης και της φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως η οικογένεια Heineken – De Carvalho.

Η νέα χρηματοδότηση είναι μέρος των σχεδίων προετοιμασίας της επωνυμίας ποτών για την επόμενη φάση ανάπτυξης, κατά την οποία η Double Dutch θα χρησιμοποιήσει μέρος της εξασφαλισμένης χρηματοδότησης ύψους 4 εκατομμυρίων λιρών για να ενισχύσει τη μάρκα στην εγχώρια αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

Η καινοτομία παραμένει στην καρδιά της μάρκας. Νέες μοντέρνες γεύσεις μπλέντερ σχεδιάζονται για τα επόμενα δύο χρόνια για να καλύψουν τα γούστα των καταναλωτών. Η επωνυμία σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει τις ευκαιρίες κατανάλωσης ποτών για τους Double Dutch καταναλωτές επεκτείνοντας σε νέες κατηγορίες αναψυκτικών για ενήλικες και υποστηρίζεται με μια στρατηγική κοινωνικής προτεραιότητας και ενσωματωμένες εκστρατείες μάρκετινγκ για να διασφαλίσει ότι η επωνυμία θα συνεχίσει να είναι μια… Πρώτη στην αγορά.

Η επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της διανομής εντός και εκτός συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων νέων αγορών, με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να θεωρούνται πρωταρχικός προορισμός για τις μη/χαμηλές ευκαιρίες τους όλο το χρόνο.

Η ταχεία ανάπτυξη ώθησε επίσης την εμπνευσμένη επωνυμία ποτών να επεκτείνει την ομάδα της Double Dutch σε πωλήσεις και ανθρώπινο δυναμικό τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις εξαγωγικές αγορές. Ο διορισμός ενός διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού φέρνει μαζί του μια νέα παγκόσμια στρατηγική προσλήψεων.

Για να εδραιώσει τη θέση της στην περιοχή των ΗΑΕ, η Double Dutch διόρισε την Benita Bohsali ως Επικεφαλή Διεθνούς Ανάπτυξης, η οποία στο παρελθόν είχε υποστηρίξει εταιρείες όπως η MMI, η Red Bull και η Heineken. Στο νέο της ρόλο, η Bohsali θα είναι υπεύθυνη για τον στρατηγικό και εμπορικό σχεδιασμό, με έμφαση στις βασικές πόλεις του Ντουμπάι και του Άμπου Ντάμπι, για να αυξήσει τις προσφορές εντός και εκτός εμπορίου και να οδηγήσει τη συνολική ανάπτυξη της μάρκας.

Οι Raissa και Joyce de Haas, συνιδρυτές της Double Dutch, σχολίασαν: «Εκτιμούμε τη συνεχή υποστήριξη των επενδυτών μας εταίρων και ανυπομονούμε να είναι μέρος του επόμενου σκέλους του ταξιδιού μας.» Είμαστε πολύ περήφανοι που τώρα είμαστε ένας από τους Είμαι οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες μπλέντερ και ανυπομονώ να δούμε τη συνεχιζόμενη ανάπτυξή μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μπενελούξ και όχι μόνο».

Ο Ewan Venters, Διευθύνων Σύμβουλος της Hauser & Wirth και Διευθυντής Επενδύσεων στο Double Dutch πρόσθεσε: «Ήταν πραγματική χαρά να παρακολουθώ τη Double Dutch καθώς εξελίσσεται σε μια από τις πιο δυναμικές εταιρείες στη βιομηχανία ποτών σήμερα.» Η στρατοσφαιρική τους άνοδο στον κόσμο το μπλέντερ ήταν το αποτέλεσμα απίστευτης σκληρής δουλειάς, μιας στιβαρής στρατηγικής και ενός ακλόνητου οράματος να διαταράξει την αγορά του μπλέντερ. Ως Διευθυντής Επενδυτών τους, ήταν συναρπαστικό να συμβάλουμε στη διαμόρφωση του επόμενου σταδίου επιχειρηματικής επιτάχυνσης και να εξετάσουμε τον προγραμματισμένο αντίκτυπο αυτού του έρανου στις φιλοδοξίες ανάπτυξης τους. Αυτή είναι μια μάρκα που πρέπει να παρακολουθήσετε.”

Το Double Dutch είναι πλέον διαθέσιμο σε περισσότερες από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του αποκλειστικού τονωτικού για το Soho House παγκοσμίως.

Τα ποτά είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο των φυσικών γεύσεων, με μοναδικούς, τολμηρούς και απροσδόκητους γευστικούς συνδυασμούς, φτιαγμένα με ποιοτικά συστατικά και χωρίς τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά.

Όλα τα προϊόντα είναι φυσικά vegan και χωρίς γλουτένη, και ως μέρος της αποστολής των δύο ιδρυτών να διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους με τον σωστό τρόπο, η μάρκα υπερηφανεύεται ότι είναι ουδέτερη ως προς τον άνθρακα και στοχεύει στο καθεστώς B Corp.

Η πλήρης γκάμα γεύσεων Double Dutch είναι διαθέσιμη μέσω διπλός Ολλανδός ιστοσελίδα ή Αμαζόναμε μια επιλεγμένη σειρά επώνυμων μίξερ που διατίθενται στο Waitrose ή ocado και Tesco.