Η Amazon διπλασιάζει τη χρηματοδότηση για την εκπαίδευση στη δημιουργική βιομηχανία στα 2 εκατομμύρια £

Η Amazon διπλασιάζει τη χρηματοδότηση για την εκπαίδευση στη δημιουργική βιομηχανία στα 2 εκατομμύρια £

June 24, 2023 0 By admin

Η Amazon ανακοίνωσε περισσότερες από 100 νέες θέσεις μαθητείας σε οργανισμούς σε όλες τις δημιουργικές βιομηχανίες, διπλασιάζοντας τη χρηματοδότηση για την εισφορά δημιουργικής μαθητείας στα 2 εκατομμύρια £.

ο χρηματοδοτεί μαθητεία σε ολόκληρο τον τομέα, συμπεριλαμβανομένου του BRIT Trust και του Association for Independent Music and Women in CTRL. ένας πιλότος ευέλικτης μαθητείας Screen Skills για την υποστήριξη πρωτότυπων παραγωγών της Amazon, όπως το The Hour of the Devil και The Lord of the Rings: The Rings of Power, καθώς και για τη χρηματοδότηση μαθητευόμενων για παραγωγές εκτός Amazon, συμπεριλαμβανομένου του Derry Girls 4 του Channel.

Η ανάλυση της ανεξάρτητης εταιρείας μακροοικονομικών συμβούλων Capital Economics που κυκλοφόρησε σήμερα δείχνει ότι οι επενδύσεις της Amazon στις δημιουργικές βιομηχανίες υποστήριξαν περισσότερες από 16.000 θέσεις εργασίας το 2022, από άμεσα απασχολούμενους εσωτερικούς σχεδιαστές έως έμμεσα απασχολούμενους εξωτερικούς παραγωγούς, και η Amazon έχει απασχολήσει έκτοτε περισσότερα από 4,2 δισεκατομμύρια £ επένδυσε σε Kindle Direct Publishing, Amazon Publishing, Prime Video, Audible, Amazon Fashion, Amazon Music, Amazon Games και πολλά άλλα το 2010.

Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι οι επενδύσεις της Amazon έχουν συνεισφέρει 4,8 δισεκατομμύρια £ σε ακαθάριστη αξία (GVA) στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2010.

Ο James Campanini, Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρείας συμβούλων τεχνολογίας, αντέδρασε στην είδηση VeUP είπε: «Οι δημιουργικές βιομηχανίες μας διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην τροφοδότηση της οικονομικής ανάπτυξης και στην παραγωγή βραβευμένων ταινιών, μουσικής και λογοτεχνίας. Ωστόσο, πάρα πολλοί νέοι εξακολουθούν να αγωνίζονται να μπουν στην επιχείρηση και αυτό το νέο πρόγραμμα μαθητείας θα βοηθήσει να αλλάξει αυτό.

Ο Campanini συνέχισε, «Από τους γραφίστες μέχρι τους παραγωγούς περιεχομένου, οι τεχνικές δεξιότητες είναι όλο και πιο απαιτητικές, επομένως ο εξοπλισμός και η εκπαίδευση της επόμενης γενιάς είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα για να διασφαλιστεί ότι η βιομηχανία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται».

Η Prime Video ανακοίνωσε επίσης σήμερα τη δεύτερη φάση του Prime Video Pathway, μια πρωτοβουλία για την πρόσβαση σε θέσεις εργασίας στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η οποία αναμένεται να υποστηρίξει 250 επιπλέον μαθητευόμενους τα επόμενα χρόνια.

Ο John Boumphrey, Αντιπρόεδρος και Διευθυντής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Amazon, δήλωσε: «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι εδώ και πολύ καιρό μια δημιουργική δύναμη, με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς, μουσικούς, ηθοποιούς, σχεδιαστές, μηχανικούς και άλλους.» Η Amazon είναι μοναδική στο εύρος των δημιουργικές βιομηχανίες που υποστηρίζουμε, από την τηλεόραση και τη μουσική μέχρι τη μόδα και τις εκδόσεις, και τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι οι επενδύσεις μας σε αυτούς τους τομείς έχουν συνεισφέρει περισσότερα από 4,8 δισεκατομμύρια £ στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2010. Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε αυτόν τον ζωτικό τομέα και έχουμε υπερδιπλασιάσει την επένδυσή μας σε παραγωγές, προγράμματα δεξιοτήτων, εγκαταστάσεις παραγωγής και πολλά άλλα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τροφοδοτήσουμε τον δημιουργικό τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου σήμερα και να υποστηρίξουμε τους δημιουργούς του αύριο».

Η Lucy Frazer, Υπουργός Πολιτισμού, Μέσων και Αθλητισμού δήλωσε: «Η Amazon έχει αγκαλιάσει το τεράστιο βάθος της δημιουργικότητας και της τεχνικής τεχνογνωσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι συνεχείς επενδύσεις αποτελούν απόδειξη της προσφοράς μας στους τομείς του κινηματογράφου, της μουσικής, της μόδας, της τεχνολογίας και των εκδόσεων. Πολλές από τις φιλοδοξίες του ευθυγραμμίζονται στενά με τα δικά μας σχέδια για τον δημιουργικό τομέα και θα βασιστούμε στη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου ως δημιουργικού έθνους παγκόσμιας κλάσης και θα μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητές του να τονώσει την οικονομική ανάπτυξη και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας».