Η Google εγκαινιάζει νέα εκπαίδευση στον κυβερνοχώρο για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να αυξάνουν τη ζήτηση για υποστήριξη στον κυβερνοχώρο

Η Google εγκαινιάζει νέα εκπαίδευση στον κυβερνοχώρο για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να αυξάνουν τη ζήτηση για υποστήριξη στον κυβερνοχώρο

June 7, 2023 0 By admin

Η Google ανακοίνωσε την έναρξη νέας εκπαίδευσης στον κυβερνοχώρο για να εξοπλίσει τους ανθρώπους με τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ξεκινήσουν μια καριέρα στον κλάδο και να βοηθήσουν τους οργανισμούς να μετριάσουν τους κινδύνους για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Η Google είναι νέα Επαγγελματικό Πιστοποιητικό Κυβερνοασφάλειας Αντιμετωπίζει την αυξανόμενη έλλειψη δεξιοτήτων κυβερνοασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου, παρέχοντας στους ανθρώπους έναν οικονομικά αποδοτικό και προσιτό τρόπο για να αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την κάλυψη βασικών ρόλων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Τα μαθήματα μπορούν να ολοκληρωθούν ηλεκτρονικά σε λιγότερο από έξι μήνες μερικής φοίτησης – δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση. Το μάθημα διδάσκει στους συμμετέχοντες να αναγνωρίζουν κοινούς κινδύνους, απειλές και τρωτά σημεία στον κυβερνοχώρο και να εφαρμόζουν τεχνικές για τον μετριασμό τους.

Τόσο η έλλειψη ψηφιακών δεξιοτήτων όσο και οι ανησυχίες για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην ψηφιοποίηση για τις ΜΜΕ. Έρευνα της Kantar δείχνει ότι το 43% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) που συμμετείχαν στην έρευνα δεν μπόρεσαν να προσλάβουν υποστήριξη κυβερνοασφάλειας λόγω ελλείψεων δεξιοτήτων ή δυσκολίας πρόσληψης, διατήρησης ή πρόσληψης επαγγελματιών στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. ΕΝΑ ανάλυση Ο αριθμός των κενών θέσεων εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ Ιανουαρίου 2022 και Ιανουαρίου 2023 δείχνει αύξηση 59% στον αριθμό των κενών θέσεων στον κυβερνοχώρο που διαφημίζονται, με σχεδόν 70.000 μοναδικές θέσεις εργασίας να διαφημίζονται κατά την περίοδο αυτή.

Η εκπαίδευση και η εκπαίδευση είναι το κλειδί για τον μετριασμό του κινδύνου επίθεσης στον κυβερνοχώρο. Public First Modeling δείχνει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να μετριάσει τους κινδύνους κυβερνοασφάλειας αξίας 3 δισεκατομμυρίων λιρών χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και αναβαθμίζοντας ανθρώπους και επιχειρήσεις. Έρευνα DSIT για παραβιάσεις της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο διαπίστωσε ότι σχεδόν το ένα τρίτο (32%) των επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφεραν κυβερνοεπίθεση το 2022.

Οι απόφοιτοι μαθημάτων αποκτούν πρακτική εμπειρία με Python, Linux και μια σειρά προγραμμάτων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων Security Information and Event Management (SIEM), και αποκτούν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Google orgο φιλανθρωπικός βραχίονας της Google, εγκαινιάζει επίσης ένα ταμείο κυβερνοασφάλειας για να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός ποικίλου αγωγού ταλέντων για τον τομέα της κυβερνοασφάλειας στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Google org παρέχει INCO και Women For Cyber​​​χρηματοδότηση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ για την παροχή υποτροφιών σε γυναίκες από χαμηλότερο κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη για πρόσβαση στο Πιστοποιητικό Σταδιοδρομίας Κυβερνοασφάλειας και εξατομικευμένη υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο, συμπεριλαμβανομένης καθοδήγηση, ομότιμες ομάδες και προετοιμασία συνέντευξης για δουλειά.

Η Debbie Weinstein, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Google στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, δήλωσε: «Η έλλειψη ψηφιακών δεξιοτήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, και ιδιαίτερα η έλλειψη επαγγελματιών στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, απειλεί να εμποδίσει τη μελλοντική πρόοδο. Τόσο η έλλειψη ψηφιακών δεξιοτήτων όσο και οι ανησυχίες για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αναφέρονται ως τα κύρια εμπόδια στην ψηφιοποίηση για τις ΜΜΕ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λανσάρουμε το νέο μας Πιστοποιητικό Καριέρας για την Κυβερνοασφάλεια της Google για να προσφέρουμε στους Βρετανούς τις δεξιότητες που χρειάζονται για εργασία για να εκπληρώσουν τους ρόλους σε αυτόν τον τομέα υψηλής ανάπτυξης και να εξοπλίσουν περισσότερες εταιρείες με την τεχνογνωσία που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν τη μελλοντική οικονομική ανάπτυξη».

Ο υπουργός Επιστήμης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας Viscount Camrose είπε:

«Η παραμονή στην αιχμή της κυβερνοασφάλειας είναι κρίσιμης σημασίας για να αποκομίσουμε τα πλήρη οφέλη της τεχνολογίας. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη επιδείξει ηγετικό ρόλο εφαρμόζοντας το πρώτο μας καθεστώς ασφάλειας προϊόντων στον κόσμο. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, είναι ζωτικής σημασίας οι επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να έχουν πρόσβαση στο ταλέντο που χρειάζονται για να διατηρήσουν τα συστήματά τους ασφαλή.

“Είναι μια τεράστια ψήφος εμπιστοσύνης να βλέπεις παγκόσμιες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Google να συνεχίζουν να επενδύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά καθώς εργαζόμαστε μαζί για να χτίσουμε δυνατότητες κυβερνοασφάλειας.” Το άνοιγμα νέων ευκαιριών σταδιοδρομίας για τους εργαζόμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα σημαντικό βήμα για την οικοδόμηση ενός εργατικού δυναμικού υψηλής εξειδίκευσης , ποικίλο εργατικό δυναμικό για την προστασία της οικονομίας μας».

Ειδικά για μικρούς οργανισμούς, η Google συνεργάζεται επίσης με το NCSC για να προσφέρει δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση για την ασφάλεια των επιχειρήσεων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να διδάξει στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων τα βασικά στοιχεία της κυβερνοασφάλειας. Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα – “Βελτιώστε την ασφάλεια της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο”– Χρειάζεται 1 ώρα για να ολοκληρωθεί και είναι διαθέσιμο είτε ηλεκτρονικά είτε αυτοπροσώπως στις εκδηλώσεις Digital Garage της Google σε εθνικό επίπεδο.

Η Sarah Lyons, Associate Director for Business and Society του NCSC, δήλωσε: «Οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο αποτελούν πρόκληση για όλους τους οργανισμούς, αλλά γνωρίζουμε ότι βλέπουν όλο και περισσότερο τις μικρές επιχειρήσεις ως ελκυστικούς στόχους. Οι επιτυχείς επιθέσεις μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για μια εταιρεία και να προκαλέσουν μεγάλους αριθμούς επιθέσεων.» Διακοπές επιχειρήσεων έως το πλήρες κλείσιμο στη χειρότερη περίπτωση.

“Ενθαρρύνω θερμά τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να εξερευνήσουν αυτό το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα — και τους άλλους πόρους του NCSC — για να ενισχύσουν την άμυνά τους και να κρατήσουν τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου μακριά από τις επιχειρήσεις τους.”

Τόσο το Πιστοποιητικό Σταδιοδρομίας στον Κυβερνοασφάλεια όσο και το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για την Κυβερνοασφάλεια των ΜΜΕ αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τους εσωτερικούς χάκερ “λευκού καπέλου” της Google, οι οποίοι εμφανίζονται στη σειρά για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. χακάρω το google. Η σειρά ακολουθεί τις δεξιότητες που χρησιμοποιεί η ομάδα για να προστατεύσει την εταιρεία τεχνολογίας από κυβερνοεπιθέσεις.