Η Hire Space προβλέπει εξοικονόμηση χιλιάδων ωρών για επιχειρήσεις με νέα τεχνολογία άμεσης κράτησης χώρων.

Η Hire Space προβλέπει εξοικονόμηση χιλιάδων ωρών για επιχειρήσεις με νέα τεχνολογία άμεσης κράτησης χώρων.

June 16, 2023 0 By admin

Η πλατφόρμα εκδηλώσεων Hire Space έχει προβλέψει ότι αποκτώντας πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες που καθιστούν δυνατή την online κράτηση χώρων σε όλο τον κόσμο με λίγα μόνο κλικ, οι επιχειρήσεις θα εξοικονομούν χιλιάδες ώρες ετησίως σε συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Η τεχνολογική εκκίνηση που υποστηρίζεται από τον ιδρυτή της εφαρμογής κρατήσεων εστιατορίων TopTable.com, έχει λανσάρει την τεχνολογία άμεσων κρατήσεων, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να κάνουν άμεσα κράτηση και να πληρώνουν για πάνω από 3.000 από τους 100.000 χώρους με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία. Η εταιρεία αναμένει ότι ο αριθμός των χώρων με δυνατότητα άμεσης κράτησης θα τετραπλασιαστεί τους επόμενους 12 μήνες. Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση χιλιάδων ωρών στις διαπραγματεύσεις του τόπου διεξαγωγής και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τον τομέα εκδηλώσεων ύψους 84 δισεκατομμυρίων λιρών του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος έχει δώσει προτεραιότητα στην εξοικονόμηση αποδοτικότητας καθώς ανακάμπτει από την πανδημία Covid-19.

Ο Edward Poland, συνιδρυτής της Hire Space, περιγράφει την τεχνολογία ως αλλαγή του παιχνιδιού στον κόσμο των εκδηλώσεων. «Οι εκδηλώσεις έχουν μείνει πίσω από άλλους κλάδους όσον αφορά τις άμεσες κρατήσεις. Αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής που θα επιτρέψει στους κρατητές εκδηλώσεων να κάνουν τη δουλειά τους πιο αποτελεσματικά και να προσφέρουν τεράστια εξοικονόμηση πόρων για τις επιχειρήσεις. Μια εταιρεία με τυπικές ανάγκες εταιρικών συναντήσεων και εκδηλώσεων μπορεί να εξοικονομήσει χιλιάδες ώρες διαχειριστή.”

Η τεχνολογία της Hire Space επιτρέπει στους διοργανωτές συσκέψεων και εκδηλώσεων να αναζητούν και να ανακαλύπτουν χώρους χρησιμοποιώντας φίλτρα αναζήτησης όπως τιμή, τοποθεσία και χωρητικότητα. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση χωρίς περιττά μπρος-πίσω με προμηθευτές. Η Hire Space προσφέρει επίσης εταιρική υπηρεσία, Ενοικίαση Χώρου 360που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προμηθειών, έξυπνων πληρωμών και συμβάσεων για εταιρείες με μεγάλα προγράμματα συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Ο Luke Fagg, Ανώτερος Διευθυντής Μάρκετινγκ στο CoachHub, πελάτης του Hire Space 360, αναφέρει: «Η Hire Space μας έχει εξοικονομήσει αμέτρητες ώρες διαπραγματεύσεων με προμηθευτές και παρέχει επίσης εξαιρετική υλικοτεχνική υποστήριξη. Ανυπομονούμε πολύ για την έναρξη της υπηρεσίας άμεσης κράτησής τους, η οποία πιστεύω ότι θα την ανεβάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.”

Όπως δηλώνει η Πολωνία: «Το παραδοσιακό μοντέλο της κράτησης συσκέψεων και εκδηλώσεων μέσω μιας περίπλοκης διαδικασίας εύρεσης κατάλληλων χώρων και ημερών διαμάχης με τον χώρο σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα ανατρέπεται». Είτε είστε μεγάλη εταιρεία με είναι ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων πολλών εκατομμυρίων λιρών ή ένας πολυάσχολος βοηθός που έχει αναλάβει να κάνει κράτηση για το χριστουγεννιάτικο πάρτι του γραφείου, αυτή η τεχνολογία προσφέρει τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.»

Η Abby Darke, Executive Assistant στο Acrisure είπε: «Η τεχνολογία και η υποστήριξη της Hire Space σήμαιναν ότι τελικά μπόρεσα να οργανώσω μια επιτυχημένη εκδήλωση ενώ παράλληλα εξισορροπούσα τις άλλες προτεραιότητές μου. Το να μπορέσεις να βρεις γρήγορα τον ιδανικό χώρο και να το κλείσεις εύκολα ήταν πρωτοποριακό.”

Πέρυσι, μια έκθεση του κλάδου από την Verified Market Research υπολόγισε ότι η παγκόσμια βιομηχανία συναντήσεων και εκδηλώσεων είχε αξία 886,99 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2020 και αναμένεται να φτάσει τα 2.194,40 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2028. Ο Adam Parry, ιδρυτής του Event Industry News, μιας κορυφαίας έκδοσης του κλάδου εκδηλώσεων, δήλωσε: «Αυτό που συμβαίνει σε συναντήσεις και εκδηλώσεις είναι η αρχή μιας αλλαγής παρόμοιας με αυτή που γνώρισε η ταξιδιωτική βιομηχανία πριν από δύο δεκαετίες, όταν εταιρείες όπως η Expedia και η Hotels. com άλλαξε θεμελιωδώς το τοπίο κάνοντας πιο προσιτό το απόθεμα των προμηθευτών.” Είναι ένα ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον που θα αξίζει δισεκατομμύρια σε εξοικονόμηση.

Η ζήτηση για βελτιωμένη τεχνολογία γύρω από συναντήσεις και εκδηλώσεις αποτελεί βασικό επίκεντρο για οργανισμούς που επηρεάζονται από δύσκολες οικονομικές στιγμές. Σύμφωνα με έκθεση του ICE (In-House Corporate Event Planners), το κόστος ορισμένων εκδηλώσεων έχει αυξηθεί έως και 40-60%, αφήνοντας τις εταιρείες να αγωνίζονται με μειωμένους πόρους και προϋπολογισμούς στον απόηχο της πανδημίας.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η Hire Space έχει δει μια αύξηση 187% στη χρήση των επιχειρηματικών της λύσεων μετά την πανδημία από εταιρείες που θέλουν να εμβαθύνουν την ψηφιοποίηση για να εξοικονομήσουν κόστος. Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον των κρατήσεων συσκέψεων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας ενός εργαλείου συστάσεων βάσει AI που θα κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον, και αναμένει από τους πελάτες της να συνεχίσουν να εκτιμούν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα τους επόμενους 24 μήνες.

Όπως λέει η Πολωνία, «Οι προμήθειες ήταν τεράστιος σπατάλη χρόνου σε εκδηλώσεις, ειδικά μετά την Covid». Εργαλεία όπως το Hire Space 360 ​​και το Instant Booking χρησιμοποιούν τεχνολογία για να μειώσουν δραστικά αυτόν τον χρόνο, δίνοντας στους προγραμματιστές εκδηλώσεων τον κρίσιμο χρόνο στον οποίο μπορούν να επικεντρωθούν. μπορούν να επικεντρώσουν τις εκδηλώσεις τους».