Η Investigo διορίζει τον Derek Mackenzie ως CEO για να οδηγήσει την παγκόσμια ανάπτυξη

Η Investigo διορίζει τον Derek Mackenzie ως CEO για να οδηγήσει την παγκόσμια ανάπτυξη

July 16, 2023 0 By admin

Η κορυφαία εταιρεία δεξιοτήτων και προσλήψεων Investigo, μέρος του Ομίλου IN, διόρισε τον βετεράνο του κλάδου Derek Mackenzie ως Διευθύνοντα Σύμβουλο για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη για να ηγηθεί των ευρωπαϊκών σχεδίων επέκτασής της μετά την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας.

Με το διορισμό του Mackenzie, η Investigo σχεδιάζει να αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων της από 220 σε 300 τον επόμενο χρόνο ως μέρος της περαιτέρω παγκόσμιας επέκτασης. Η εταιρεία διαθέτει επί του παρόντος οκτώ γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ και σχεδιάζει να επεκταθεί στην Ευρώπη.

Ο Mackenzie ηγήθηκε στο παρελθόν της τεχνολογίας και του μετασχηματισμού, αυξάνοντας την ομάδα από έξι σε 75 άτομα σε κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων, του κυβερνοχώρου και των υποδομών.

Η Investigo παρέχει εξατομικευμένες λύσεις ταλέντων σε πάνω από 20 εξειδικευμένους τομείς σε όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, της λογιστικής, των προμηθειών και άλλων, παρέχοντας ανώτερους συμβούλους και στελέχη σε εταιρείες όπως οι National Highways, Mundipharma, International Airport Group και το Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Παράλληλα με τον ρόλο του στο Investigo, ο Μακένζι ξεκίνησε καμπάνιατο πρώτο επιχειρηματικό δίκτυο LGBTQ+ peer-to-peer του Ηνωμένου Βασιλείου για τη βιομηχανία προσλήψεων, προωθώντας τη συμμετοχή σε όλο τον κλάδο και προασπίζοντας πολιτικές ποικιλομορφίας εντός του Ομίλου IN.

Derek Mackenzie, Διευθύνων Σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης έρευνα, είπε, «Είναι μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή στο Investigo καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε την πρακτική μας στις προσλήψεις σε γεωγραφίες και ειδικότητες. Η ταχεία ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών αλλάζει όλες τις πτυχές του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι εταιρείες, απαιτώντας διαφορετικά μυαλά και υπαλλήλους με γνώσεις τεχνολογίας για να βοηθήσουν τις εταιρείες να διατηρήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

«Έχουμε φιλόδοξα σχέδια να κλιμακώσουμε τις υπηρεσίες και τις συμβουλευτικές μας δυνατότητες για να υποστηρίξουμε καλύτερα τους πελάτες μας προσλαμβάνοντας σπουδαίους ανθρώπους που θα έχουν τεράστιο θετικό αντίκτυπο», πρόσθεσε.

Nick Baxter, Διευθύνων Σύμβουλος της Η ομάδα IN, είπε, «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διορίσουμε τον Derek να ηγηθεί του τμήματος Investigo σε ένα σημαντικό στάδιο του αναπτυξιακού μας ταξιδιού. Ο Derek κατανοεί τη σημασία μιας μεγάλης κουλτούρας, τεχνογνωσίας και το σημαντικότερο, το μεγαλείο των ανθρώπων, που τον καθιστούν το τέλειο άτομο για να ηγηθεί της πρακτικής πρόσληψης μας. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις ταλέντων στην κατηγορία τους, κάτι που ενισχύεται περαιτέρω με το ραντεβού του Derek.”

Το Investigo είναι η πρακτική στρατολόγησης του IN Group, ενός παρόχου λύσεων ταλέντων που συνδέει καταρτισμένα άτομα με εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ που χρειάζονται ταλέντα.