Οι εργαζόμενοι προειδοποιήθηκαν να αποφύγουν τις αμαρτίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός γραφείου αυτό το καλοκαίρι

Οι εργαζόμενοι προειδοποιήθηκαν να αποφύγουν τις αμαρτίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός γραφείου αυτό το καλοκαίρι

July 7, 2023 0 By admin

Οι εργαζόμενοι που ετοιμάζονται να λάβουν ειδοποιήσεις για τις καλοκαιρινές τους διακοπές προειδοποιούνται να αποφύγουν να βλάψουν τις εργασιακές σχέσεις.

Οι εμπειρογνώμονες των επιχειρήσεων από Κατάλληλη ασφάλιση προσφέρουν τις γνώσεις τους σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν την ανταπόκρισή τους στις καλοκαιρινές απουσίες.

Η επιθυμία να μπουν βιαστικά στη λειτουργία διακοπών θα μπορούσε να εμποδίσει τις δουλειές των ανθρώπων μετά την επιστροφή τους, εάν το μήνυμα μακριά τους είναι αγενές, σαρκαστικό ή απών.

Χωρίς προσεκτική σκέψη, οι άμεσες απαντήσεις θα μπορούσαν να είναι επιζήμιες για τις εργασιακές σχέσεις και να εκτροχιάσουν νέες επιχειρήσεις ή ερωτήματα πελατών.

Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί προσφέρουν συμβουλές για το τι μπορεί να θεωρηθεί αντιεπαγγελματικό, προκειμένου να αποφευχθεί η επιχειρηματική κακή συμπεριφορά.

Οι επιχειρήσεις που προβλέπουν ότι πολλοί εργαζόμενοι θα είναι σε ετήσια άδεια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα πρέπει να προετοιμαστούν παρέχοντάς τους ένα υπόδειγμα ειδοποίησης απουσιών.

Η Jana Kejvalova, εκτός Κατάλληλη ασφάλιση είπε: «Κάποιοι άνθρωποι δεν ανησυχούν για το μήνυμα μακριά τους, απλώς κλείνουν τις οθόνες τους και πηγαίνουν για διακοπές».

«Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα κάποιος να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας για μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία ή να κάνει μια σημαντική έρευνα και αν δεν υπάρχει κάποιο μήνυμα ή μια εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να έρθει σε επαφή, μπορεί να έχει αρνητική άποψη για εσείς και η επιχείρησή σας.

«Έτσι, ο καθένας πρέπει να σκεφτεί το μήνυμά του και να το λάβει υπόψη του. Δεν είναι χρήσιμο για κανέναν αν η σημείωση δεν λέει πότε θα επιστρέψετε. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστροφη προσέγγιση: πάρα πολλές πληροφορίες είναι περιττές.

«Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να στείλετε στους ανθρώπους ένα σύντομο, περιεκτικό και ευγενικό μήνυμα λέγοντάς τους πόσο καιρό θα λείπετε και με ποιον να επικοινωνήσετε εάν έχουν επείγοντα αιτήματα.

«Αλλά δεν μένουν όλοι σε αυτή τη μορφή. Προσφέρουμε λοιπόν συμβουλές για το τι είδους μηνύματα εκτός έδρας πρέπει να αποφύγετε για να αποφύγετε παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την καριέρα σας».