Οι μικρές επιχειρήσεις που διευθύνονται από γυναίκες θα επωφεληθούν από επιχορηγήσεις κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA

Οι μικρές επιχειρήσεις που διευθύνονται από γυναίκες θα επωφεληθούν από επιχορηγήσεις κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA

July 3, 2023 0 By admin

Η Visa, ο παγκόσμιος συνεργάτης γυναικείου ποδοσφαίρου της FIFA, ανακοίνωσε την πρώτη ανανέωση του πολυπόθητου βραβείου αθλητή Visa Player of the Match για την υποστήριξη μικρών επιχειρήσεων υπό γυναίκες (WSMB) με συνολική επιχορήγηση $500.000 στους 64 αγώνες και πιθανώς σε 32 προκριματικές χώρες.

«Η Visa αναγνωρίζει ότι η δικαιοσύνη απαιτεί δράση και πόρους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αξιοποιήσουμε τη μεγαλύτερη σκηνή στον κόσμο για τα γυναικεία αθλήματα για να μεταμορφώσουμε τον τρόπο με τον οποίο αποδίδουν οι αθλήτριες — και να ενισχύσουμε μια επιχείρηση στην πατρίδα του παίκτη κάθε παιχνιδιού», δήλωσε ο Frank Cooper, επικεφαλής μάρκετινγκ της Visa.

Ένας αθλητής, ένας επιχειρηματίας, μια εμπνευσμένη στιγμή

Η Visa Player of the Match Trophy θα απονέμεται σε κάθε έναν από τους 64 αγώνες στον παίκτη που ψηφίστηκε από τους οπαδούς ως ο πιο εξαιρετικός παίκτης του αγώνα. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA 2023™, οι θεατές στο σπίτι θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να γιορτάσουν τις γυναίκες στο γήπεδο, ενώ θα βοηθήσουν στην προώθηση των γυναικών στις επιχειρήσεις για πρώτη φορά.

Μέχρι τον τελικό, η Visa θα χορηγήσει 64 επιχορηγήσεις σε μικρές επιχειρήσεις από την ίδια χώρα με την εθνική ομάδα που εκπροσωπείται από τον νικητή ποδοσφαιριστή.

Είτε είναι παίκτης από τον Παναμά για πρώτη φορά είτε βετεράνος της αμυνόμενης ομάδας των ΗΠΑ, ένας ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης στη χώρα όπου εκπροσωπείται η αθλήτρια του παιχνιδιού θα λάβει επιχορήγηση για να πετύχει τους δικούς του στόχους.

Η χρηματοδότηση κυμαίνεται από $5.000 για τα 48 παιχνίδια του πρώτου γύρου έως $50.000 για τον τελικό. Οι νικήτριες μικρές επιχειρήσεις θα ανακοινωθούν ζωντανά στην Τελετή Απονομής του Τροπαιίου του Αθλητή.

Αυτή η πρωτοβουλία είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς δέσμευσης της Visa για τη βελτίωση της πρόσβασης των γυναικών επιχειρηματιών σε βασικούς οικονομικούς πόρους και την προώθηση της ένταξης στην παγκόσμια οικονομία. Η υποστήριξη των γυναικών στον αθλητισμό είναι σημαντική για τη μελλοντική επιχειρηματική επιτυχία. Σύμφωνα με έρευνα 5.000 ενηλίκων και 2.250 ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων σε 10 αγορές που διεξήχθη από την Wakefield Research for Visa:

  • Οκτώ στους δέκα (82%) ιδιοκτήτες WSMB συμφώνησαν ότι η συμμετοχή σε σωματική δραστηριότητα έχει αντίκτυπο στην επιτυχία ενός ατόμου στην επιχείρηση.
  • Σύμφωνα με τους κατόχους του WSMB, οι τέσσερις επιχειρηματικές δεξιότητες που μπορούν να αναπτύξουν οι ηγέτες μέσω της συμμετοχής στον αθλητισμό ήταν η στρατηγική σκέψη, η ομαδική εργασία, η επικοινωνία και η ηγεσία.
  • Το 81% των ιδιοκτητών WSMB συμφώνησε ότι η υπέρβαση των αντιξοοτήτων στον αθλητισμό προετοιμάζει τους ανθρώπους για τις πιο δύσκολες καταστάσεις στην επιχείρηση.
  • Το 89% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα συμφώνησε ότι η συμμετοχή σε αθλήματα επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες που είναι κρίσιμες για τη μελλοντική επαγγελματική επιτυχία.

Η Visa δεσμεύεται να ενδυναμώσει τις γυναίκες σε ολόκληρη την εταιρεία και μέσω της υποστήριξης για το εμπορικό σήμα της. Για περισσότερα από 15 χρόνια, η Visa έχει δεσμευτεί να επενδύει στο γυναικείο ποδόσφαιρο για την ισότητα, την ένταξη και τη δημιουργία ουσιαστικών συνδέσεων με αθλητές, οπαδούς και κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Η Visa είναι ο πρώτος συνεργάτης γυναικείου ποδοσφαίρου της FIFA, ο πρώτος αυτόνομος χορηγός του γυναικείου ποδοσφαίρου της UEFA και χορηγεί εθνικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και της Μεξικανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.