Ο Jeremy Clarkson θριαμβεύει στην επέκταση του πάρκινγκ

Ο Jeremy Clarkson θριαμβεύει στην επέκταση του πάρκινγκ

June 17, 2023 0 By admin

Ο τηλεοπτικός αστέρας Jeremy Clarkson, γνωστός για τον ρόλο του στο Clarkson’s Farm, σημείωσε πρόσφατα μια σημαντική νίκη με το Diddly Squat Farm.

Μετά από μια συνεχιζόμενη διαφωνία με το Περιφερειακό Συμβούλιο του West Oxfordshire, ο Clarkson έλαβε τώρα άδεια να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις στάθμευσης στο κατάστημα της φάρμας του, μια αξιοσημείωτη τοποθεσία που εμφανίζεται στη δημοφιλή σειρά του Amazon.

Η μάχη του Clarkson για την επέκταση του χώρου στάθμευσης ξεκίνησε πέρυσι όταν η αρχική του αίτηση απορρίφθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο του Δυτικού Οξφόρντσαϊρ. Η απόρριψη πυροδότησε μια διαμάχη ενός έτους που είδε το συμβούλιο απρόθυμο να εγκρίνει τα σχέδια του Clarkson. Στο επίκεντρο του προβλήματος ήταν η αυξανόμενη δημοτικότητα της φάρμας, η οποία προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες, οδηγώντας σε επείγουσα ανάγκη για περισσότερες θέσεις στάθμευσης.

Τοποθετημένο στο ήσυχο χωριό Chadlington, το Diddly Squat Farm έγινε φήμη επειδή εμφανίστηκε στη σειρά Clarkson’s Amazon του Clarkson’s Farm. Η αυξανόμενη δημοτικότητα του αγροκτήματος είχε ως αποτέλεσμα σημαντική εισροή επισκεπτών και υπερφόρτωση των διαθέσιμων χώρων στάθμευσης. Ως αποτέλεσμα, τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα σε λασπωμένα αναχώματα δίπλα στο δρόμο, προκαλώντας ζημιές στο έδαφος και προκαλώντας οργή ορισμένων κατοίκων της περιοχής.

Πράσινο φως για επέκταση

Σε μια σημαντική τροπή των γεγονότων, ένας επιθεωρητής κτιρίων ενέκρινε τώρα την επέκταση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων και τις αλλαγές χρήσης γης. Η άδεια αυτή θα επιτρέψει τη δημιουργία πιο επίσημων χώρων στάθμευσης και νέους κανονισμούς πρόσβασης, προσφέροντας λύση στα υπάρχοντα προβλήματα στάθμευσης. Ωστόσο, η πρόταση του Clarkson να στήσει ένα εστιατόριο στη φάρμα δυστυχώς απορρίφθηκε.

Έκθεση του επιθεωρητή σχεδιασμού

Ο RJ Perrins, ο επιθεωρητής σχεδιασμού, έγραψε στην έκθεσή του ότι θα εκδώσει πολεοδομική άδεια για την επέκταση του υπάρχοντος χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, θα επισημοποιήσει την προσωρινή στάθμευση και θα εισαγάγει νέους κανονισμούς πρόσβασης. Ο Perrins περιέγραψε τον Diddly Squat ως «θύμα της δικής του επιτυχίας», αναφέροντας το τεράστιο ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει η φάρμα τα τελευταία χρόνια.

Ένα διαφορετικό είδος έλξης

Παρά τη σημαντική εισροή επισκεπτών, ο Perrins τόνισε ότι το Diddly Squat Farm δεν ήταν συγκρίσιμο με τα κανονικά αξιοθέατα αναψυχής ή τουριστικά, όπως ένα πάρκο με ελάφια ή μια μινιατούρα σιδηροδρόμου. Σε αντίθεση με αυτά τα αξιοθέατα, το αγρόκτημα δεν χρέωνε εισιτήριο εισόδου ούτε διαφήμιση για να προσελκύσει τουρίστες και επισκέπτες που πληρώνουν.

Οι τοπικές ανησυχίες λαμβάνονται υπόψη

Ο Perrins εξέτασε τις ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής και αναγνώρισε τη σημαντική ταλαιπωρία που προκαλείται στους κατοίκους της περιοχής από τη δημοτικότητα της φάρμας. Πολλοί επισκέπτες του αγροκτήματος έδειξαν ελάχιστη προσοχή για τη σωστή χρήση του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα περαιτέρω ζημιές στο δρόμο και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία. Ο Perrins σημείωσε ότι αυτά τα ζητήματα έχουν δημιουργήσει εύλογα ένταση μεταξύ ορισμένων κατοίκων της περιοχής και των επισκεπτών του καταστήματος της φάρμας.

Η πρόταση εστιατορίου απορρίφθηκε

Παρά τη νίκη του Clarkson επί της επέκτασης του χώρου στάθμευσης, ο επιθεωρητής κτιρίων αρνήθηκε την άδεια για ένα εστιατόριο σε μια περιοχή του αγροκτήματος που είναι γνωστή ως Lowland Barn. Αυτή η απόφαση παραμένει οπισθοδρόμηση για τον Clarkson, ο οποίος είχε σχέδια να αναπτύξει περαιτέρω τις εγκαταστάσεις της φάρμας.

Υπό το πρίσμα της πρόσφατης νίκης του, ο Clarkson αποκάλυψε ότι οι θαυμαστές ίσως χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμη για την 3η σεζόν του Clarkson Farm. Η ομάδα είναι ακόμα απασχολημένη με τα γυρίσματα, με ορισμένες πτυχές που πρέπει να επεξεργαστούν ακόμη. Ως εκ τούτου, η κυκλοφορία της νέας σεζόν θα μπορούσε να καθυστερήσει μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα τον Οκτώβριο.

Η πρόσφατη νίκη του Jeremy Clarkson στη διαμάχη στάθμευσης σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη για το Diddly Squat Farm του. Ενώ η απόφαση φέρνει ανακούφιση από τα προβλήματα στάθμευσης, η απόρριψη μιας προσθήκης εστιατορίου αντανακλά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της εξισορρόπησης των τοπικών ανησυχιών με την αυξανόμενη δημοτικότητα της φάρμας. Καθώς οι θαυμαστές περιμένουν την επόμενη σεζόν του Clarkson’s Farm, μένει να δούμε πώς αυτές οι εξελίξεις θα επηρεάσουν το μέλλον της φάρμας.