Το F1 Arcade εξασφαλίζει 30 εκατομμύρια £ για παγκόσμια επέκταση

Το F1 Arcade εξασφαλίζει 30 εκατομμύρια £ για παγκόσμια επέκταση

June 12, 2023 0 By admin

Μια αλυσίδα τυχερών παιχνιδιών Formula 1 που ιδρύθηκε από τον βαρέων βαρών της φιλοξενίας Adam Breeden εξασφάλισε χρηματοδότηση 30 εκατομμυρίων λιρών από επενδυτές για να τροφοδοτήσει την παγκόσμια επέκτασή της.

Το concept, F1 Arcade, που κυκλοφόρησε στο St Paul’s του Λονδίνου πέρυσι, συνδυάζει αγώνες προσομοιωτών με κοκτέιλ και φαγητό.

Το άθλημα έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, κυρίως χάρη στη σειρά του Netflix Drive to Survive – με το F1 Arcade να έχει ήδη σχέδια να φέρει το F1 Arcade του στη Βοστώνη και το Μπέρμιγχαμ.

Ωστόσο, ένας νέος γύρος χρηματοδότησης με επικεφαλής τη Liberty Media και τη Formula 1 θα βοηθήσει την εταιρεία να επεκταθεί σε 30 ακόμη τοποθεσίες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή έως το 2027.

«Δεδομένης της επιτυχίας της πρώτης τοποθεσίας και της απήχησής της σε ένα τόσο διαφορετικό κοινό, πιστεύουμε ότι η F1 Arcade έχει τη δυνατότητα να γίνει μια από τις πιο περιζήτητες μάρκες βιωματικής φιλοξενίας παγκοσμίως», δήλωσε ο ιδρυτής Adam Breeden.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε το Birmingham UK στα τέλη του 2023 και την πρώτη μας τοποθεσία στις ΗΠΑ στη Βοστώνη στις αρχές του 2024 και θα ανακοινώσουμε πρόσθετες τοποθεσίες σύντομα».

Η Breeden είναι συνιδρυτής άλλων δημοφιλών ανταγωνιστικών αλυσίδων τυχερών παιχνιδιών όπως οι Puttshack και Bounce.

Η ζήτηση για βιωματικές κοινωνικές εμπειρίες έχει εκτοξευθεί τον τελευταίο καιρό, με τον Breeden να λέει ότι οι βιωματικοί χώροι φιλοξενίας «εκρήγνυνται» σε δημοτικότητα μετά την κρίση του κορωνοϊού.