Το Moneyshake εξασφαλίζει επανεπένδυση 250.000 λιρών από ιδρυτές και επενδυτές αρχικού σταδίου για να τροφοδοτήσει περαιτέρω ανάπτυξη

Το Moneyshake εξασφαλίζει επανεπένδυση 250.000 λιρών από ιδρυτές και επενδυτές αρχικού σταδίου για να τροφοδοτήσει περαιτέρω ανάπτυξη

June 26, 2023 0 By admin

Η Moneyshake, μια κορυφαία εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης αυτοκινήτων σύγκρισης με έδρα το Keele, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ιδρυτές της και οι αρχικοί επενδυτές της έχουν επανεπενδύσει 250.000 £ στην εταιρεία.

Αυτή η σημαντική επανεπένδυση έρχεται μετά από ισχυρή ανάπτυξη από έτος σε έτος, ιδιαίτερα τους τελευταίους έξι μήνες.

Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την πρόσθετη επένδυση κεφαλαίου για να επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της επωνυμίας της Moneyshake και να επιταχύνει την ανάπτυξη του premium προϊόντος και της τεχνολογίας σύγκρισης τιμών της.

κούνημα του χρήματος Στόχος της είναι να ενισχύσει τη θέση της στον χώρο της μίσθωσης αυτοκινήτων παρέχοντας καινοτόμες λύσεις και εξαιρετικές εμπειρίες πελατών.

Ο Eben Lovatt, Διευθύνων Σύμβουλος της Moneyshake, δήλωσε: «Είναι πραγματικά ενθαρρυντικό να βλέπουμε τους επενδυτές μας να δεσμεύονται εκ νέου στο αναπτυξιακό μας σχέδιο. Αυτή η επανεπένδυση επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη τους στο όραμά μας και στην ικανότητά μας να επιτύχουμε τους στρατηγικούς μας στόχους. Είμαστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη χρηματοδότηση για να συνεχίσουμε την ανοδική μας τάση και να καθιερωθούμε ως ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον κλάδο της συγκριτικής μίσθωσης αυτοκινήτων».

Ο Jon Davage, Συνεργάτης της Bermans, ένας αξιόπιστος νομικός συνεργάτης που υποστηρίζει το Moneyshake, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το Moneyshake καθώς επιδιώκουν το φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξής τους.” Αυτή η επανεπένδυση είναι απόδειξη της ισχυρής τους απόδοσης και των δυνατοτήτων της αγοράς. Είμαστε σίγουροι για την ικανότητά τους να κάνουν ουσιαστικά βήματα στην αγορά συγκριτικών μισθώσεων αυτοκινήτων και ανυπομονούμε να γίνουμε μέρος του ταξιδιού τους.»

Το ιστορικό της Moneyshake υποστηρίζεται από τη δέσμευσή της για καινοτομία, ικανοποίηση πελατών και ηγετική θέση στον κλάδο. Η πρόσφατη επανεπένδυση από ιδρυτές και επενδυτές αρχικού σταδίου είναι σαφές σημάδι εμπιστοσύνης για τις μελλοντικές προοπτικές της εταιρείας.