16 χρόνια αριστείας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, τώρα 4 φορές πιο ασφαλής

16 χρόνια αριστείας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, τώρα 4 φορές πιο ασφαλής

June 12, 2023 0 By admin

Μια κυβερνοεπίθεση συμβαίνει κάθε 39 δευτερόλεπτα, που είναι κατά μέσο όρο 2.200 κυβερνοεπιθέσεις την ημέρα.

Αυτό προκύπτει από στατιστικά στοιχεία του περιοδικού Security, τα οποία ρίχνουν φως στη συνεχιζόμενη απειλή επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και υπογραμμίζουν τις ανησυχητικές πιθανότητες για παραβιάσεις δεδομένων και ευπάθειες στην ψηφιακή μας παρουσία. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου γίνονται όλο και πιο εξελιγμένοι μέρα με τη μέρα και οι απειλές στον κυβερνοχώρο παραμονεύουν σε κάθε γωνιά και ήρθε η ώρα να πάρουμε τον έλεγχο.

Εδώ έρχεται το PureVPN (ο πρωτοποριακός πάροχος εικονικού δικτύου), προσφέροντας στους χρήστες μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Το PureVPN είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με την τεχνολογική του ανδρεία. Για να γιορτάσει τα 16 χρόνια αριστείας και να συνεχίσει την πορεία της στην τεχνολογική καινοτομία, η εταιρεία δημιούργησε το PureMax. PureMax είναι μια σουίτα λύσεων κυβερνοασφάλειας τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρει στους χρήστες απαράμιλλη προστασία σε όλα τα μέτωπα, δημιουργώντας ένα ψηφιακό τοπίο που είναι τέσσερις φορές πιο ασφαλές.

Το PureVPN προσφέρει αυτήν τη στιγμή μια απίστευτη έκπτωση έως και 79% στο PureMax, σε συνδυασμό με επιπλέον 4 μήνες υπηρεσίας.

Ο Uzair Gadit, ο οραματιστής συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της PureSquare, της μητρικής εταιρείας του PureVPN, επανέλαβε την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει στους πελάτες της απαράμιλλη ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Δήλωσε, “Με την κυκλοφορία του PureMax, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην αποστολή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τα υψηλότερα πρότυπα απορρήτου και ασφάλειας.” Αυτή είναι μόνο η αρχή της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας να δημιουργήσουμε μια ολιστική λύση κυβερνοασφάλειας που εξελισσόμενες ανάγκες των χρηστών μας».

Το PureMax φέρνει επανάσταση και επαναπροσδιορίζει την ψηφιακή προστασία παρέχοντας πρόσβαση σε τέσσερα πρωτοποριακά εργαλεία:

  • PureVPN, μια προηγμένη λύση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμπτουν αβίαστα τους περιφερειακούς περιορισμούς και να απολαμβάνουν πλήρη ανωνυμία και απόρρητο.
  • Το PureVPN, ένα κορυφαίο εργαλείο που δημιουργεί και διαχειρίζεται αβίαστα προσεκτικά κατασκευασμένους κωδικούς πρόσβασης για μια ποικιλία διαδικτυακών πλατφορμών, θέτοντας ένα νέο πρότυπο στην ασφάλεια κωδικών πρόσβασης.
  • PureEncrypt, η επιτομή των υπηρεσιών ασφαλούς αποθήκευσης που κρυπτογραφεί τα δεδομένα των χρηστών για να εξασφαλίσει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας 24/7.
  • PurePrivacy, η απόλυτη λύση all-in-one που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανακτήσουν τον έλεγχο του διαδικτυακού τους απορρήτου και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την παρακολούθηση δεδομένων και την παρεμβατική στοχευμένη διαφήμιση.

Με μια τεράστια βάση χρηστών άνω των 3 εκατομμυρίων ευχαριστημένων πελατών σε όλο τον κόσμο, το PureVPN έχει φέρει επανάσταση στο παιχνίδι ψηφιακής ασφάλειας με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά όπως το domain fronting, εξαιρετικά γρήγορα πρωτόκολλα όπως το WireGuard και το Proxy, μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, εκτεταμένη υποστήριξη πλατφόρμας και προστασία έναντι Στραγγαλισμός ISP σε όλες τις σημαντικές πλατφόρμες.

Γιατί λοιπόν να συμβιβαστείτε με τη μετριότητα στον ψηφιακό κόσμο όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN;

Ξεκινήστε ένα συναρπαστικό και ασφαλές ψηφιακό ταξίδι με το PureMax που δίνει προτεραιότητα στο απόρρητο και την προστασία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PureMax και για να επωφεληθείτε από τη φανταστική μας προσφορά για την 16η επέτειο, επισκεφθείτε: www.purevpn.com/order